K1@K2 // Happy Newyear!

| Tweede Kleuter

WEEKVERSLAG

-in onze klas zaten de fruit- en groentenknuffels ons al op te wachten, ze hadden meteen alle aandacht van de kls, ze leerden ons dat fruit en groenten vol vitamientjes zitten die we nodig hebben om te groeien en niet ziek te worden. Iedereen kreeg een kalender en telkens een sticker bij het eten van … we zijn dus goed gestart en allen zeer gemotiveerd, doen jullie ook mee ?

-we maakten ons op voor onze nieuwjaarsreceptie samen met alle kls… HNY!

-omdat het nieuwe seizoen de winter van start ging vierden we deze met een winterkroon in winterkleuren, welkom winter, we vinden je ook heel mooi maar kijken toch al stiekem uit naar de lente 😊

-iedere maand kijken we met alle kls naar een poppenspel, dit keer gingen nam de wijze uil van Fabeltjeskrant ons mee in een grappig spel.

-we leerden Conrad uit Afrika kennen adhv een verhaal en merkten heel wat verschillen op in zijn levenswijze dan bij ons…

-lekkere appeltjes lachten ons toe op de fruitdag, appeltjes met veel rood, met weinig groen of omgekeerd, appeltjes met lange en korte steeltjes … allemaal even lekker!

-we sloten de woensdag af met een quick yoga lesje daar we eerst voor de jarigen-foto’s op de grote koer werden verwacht, kort maar krachtig leerden we de kat en zijn houdingen kennen na een zonnige mediatie aan zee… namasté!

Meld je kind hier aan

Laat hieronder je gegevens na en we nemen zo snel mogelijk contact op met jullie!

Alvast hartelijk dank

© Vrije Basisschool Elverdinge - Brielen VZW (BTW 0410.502.218)
Bolle Meersstraat 12 8906 Elverdinge
Cooked and Spiced by Tasty Creations | Hosted by LMD