K1@K2 // Christmas I

| Tweede Kleuter

WEEKVERSLAG - Christmas I

-onze kerstklas op zijn best, blinkers, glitters, kerstballen, kerstslingers, ... we hebben zodanig veel kerstversiering uitgehaald dat we blij gaan zijn dat alles bij 3 weken terug in de dozen zal worden gesorteerd, ook van de kerstmuziek zullen we doordrrrrrrrrrrongen zijn!

-proficiat voor Yaëlle en haar ouders wat daar komt er een lief mooi babyzusje bij joepie jei, we kijken er alvast naar uit!

-start van onze fameuze nieuwjaarsbrieven, dit op gerecycleerde afdekplaten van mijn manlief, wat een hangaar helpen kuisen allemaal kan opleveren, (je wil het niet weten ;-)) 

-poppenkast!!!!!! oldschool nostalgie, we love it, samen met alle kls kijken we iedere maand naar een prettig poppenspel, ditmaal was het het verhaal van "welterusten kleine beer"

-iedere dag een kerstbal kleuren, wat vinden we dat fijn om zo naar KERSTMIS uit te kijken... 

-we leerden deze week ook heel wat vormen kennen, we vinden ze overal in terug, ook in onze knutselwerkjes en in veel veel spelletjes

-we leren op de computer werken met de muis, door sleep-spelletjes, door educatieve spelletjes bv sorteren en zelfs door woorden na te typen : zie lowie eens, hij deed dat super !! 

-we maakten lange en korte (kerst)slingers met maxischakels en sorteerden ze netjes bij het opruimen

-we namen "kerst-trui-selfies" en lachen zo Kerstmis tegemoet!  

------------>>>>> gezellig kerstsfeer-weekendje, juf Rose

Meld je kind hier aan

Laat hieronder je gegevens na en we nemen zo snel mogelijk contact op met jullie!

Alvast hartelijk dank

© Vrije Basisschool Elverdinge - Brielen VZW (BTW 0410.502.218)
Bolle Meersstraat 12 8906 Elverdinge
Cooked and Spiced by Tasty Creations | Hosted by LMD